Radiațiile nu mai sunt periculoase pentru sănătate! Specialistul în fitoterapie ne-a spus cum să ne protejăm organismul de radiații.

Ucigașul` invizibil ` ne distruge sistemul cardiovascular în fiecare zi. Viața modernă este plină de lucruri uimitoare, dar progresul are și dezavantaje. Tot ceea ce a fost conceput pentru a ne ușura viața încet, dar sigur, ne ucide. Este vorba despre gadget-uri moderne, turnuri de comunicare, cuptoare cu microunde, linii electrice. Această listă poate continua și continua. Aproape toate beneficiile moderne ale civilizației sunt surse de radiații electromagnetice puternice. Oamenii din orașele mari nu-și imaginează viața fără electronice, dar radiațiile de la dispozitive sunt dăunătoare organismului nostru.

Ne-am întâlnit cu Ileana Costescu, un specialist cunoscut în fitoterapie, pentru a discuta despre impactul undelor electromagnetice asupra sănătății locuitorilor orașelor mari și pentru a obține sfaturi de sănătate.

- Dr. Costescu, vă rugăm să ne spuneți ce riscuri pentru sănătate există în viața de zi cu zi. Cititorii noștri ar dori să știe cu ce se confruntă.

- Viața într-un oraș mare este plină de pericole pentru sănătate. În viața de zi cu zi, folosim o mulțime de aparate electrice. Acum, fiecare casă are cuptoare cu microunde, frigidere, calculatoare, aspiratoare. Toate aceste dispozitive emit unde electromagnetice care afectează negativ organismul uman.

Și în ultimii ani, undele electromagnetice au devenit și mai agresive. Computerele și telefoanele mobile au intrat ferm în viața noastră. Astfel, Centrul Independent de securitate electromagnetică a stabilit că, în imediata apropiere a computerului, radiația depășește nivelul de securitate biologică de aproximativ 1,5 ori! Și acesta este doar un singur dispozitiv. Imaginați-vă că majoritatea dintre noi acasă au 2-3 calculatoare, Wi-Fi, TV și altele. Turnurile și antenele de comunicații instalate la casele de locuit și, adesea, pe acoperiș, sunt, de asemenea, un mare pericol!

- Cum radiațiile și poluarea aerului în orașe afectează sănătatea umană?

- Direct. Radiația electromagnetică afectează în principal sistemul cardiovascular. Celulele noastre acumulează substanțe toxice (radionuclide) care sunt în aer și apă și care se deplasează sub acțiunea undelor electromagnetice. Din acest motiv, celulele sanguine își pierd mobilitatea, încetează să-și îndeplinească funcțiile, capacitatea organismului de a se purifica scade.

Radiațiile distrug celulele roșii din sânge. Drept urmare, apar tulburări de respirație, oxigenul este slab absorbit, se formează plăci de colesterol pe pereții vaselor de sânge și se dezvoltă hipertensiune.

Consecințele acestor schimbări sunt grave: se dezvoltă cancerul, riscul de infarct și accident vascular cerebral crește de mai multe ori.

Ați observat astfel de simptome?

 • Migrenă
 • Tulburări de memorie
 • Insomnie
 • Probleme intime
 • Deficiențe de vedere și auz
 • Hipertensiune
 • Tulburarea respirației
 • Angină pectorală
 • Ton palid al pielii membrelor
 • Dureri musculare și articulare

Toate aceste simptome indică probleme cu inima și vasele de sânge. Dacă aveți cel puțin unul dintre aceste simptome sau dacă aveți peste 30 de ani și utilizați zilnic aparate și dispozitive electrice, ar trebui să vă curățați vasele de sânge la fiecare 5 ani.

- Numai locuitorii marilor orașe sunt expuși riscului sau radiațiile electromagnetice sunt periculoase pentru toți locuitorii planetei?

- Angajații centrului în domeniul fitoterapiei au studiat starea de sănătate a rezidenților din metropole de mult timp, efectuând o analiză comparativă. Analiza a arătat că riscul de infarct miocardic sau accident vascular cerebral la locuitorii din mediul rural este cu 89% mai mic decât în ​​zonele urbane. Acest lucru se datorează faptului că în orașe există de câteva sute de ori mai multe surse de radiații colectate într-un spațiu destul de mic. Suntem înconjurați de un număr atât de mare de valuri diferite, încât viața unei persoane obișnuite într-o metropolă este similară cu aceea dacă am trăi într-un cuptor cu microunde funcțional, aceasta este o descriere foarte exactă.

Dar studiul nostru nu sa limitat doar la cifre. În timpul experimentului, sa constatat că locuitorii din mediul rural folosesc ceaiuri din plante și tincturi. Ele sunt cunoscute pentru efectul lor benefic asupra organismului uman. Substanțele active conținute în ele determină reînnoirea celulelor, împreună cu un stil de viață activ și o alimentație sănătoasă, accelerează curățarea corpului, distrugerea și îndepărtarea plăcilor de colesterol din sânge.

Pe baza acestor plante, am dezvoltat un nou remediu care îi va ajuta pe locuitorii orașului să-și restabilească organismul și să reducă riscul de consecințe grave. Remediul se numește CardioActive.

- CardioActive ajută la recuperarea după expunerea la undele electromagnetice?

- Da, dacă recepția produsului este inclusă în cursul terapiei complexe. La Centrul de fitoterapie, am efectuat mai multe studii care implică pacienți care au fost în proces de reabilitare după un atac de cord sau accident vascular cerebral. Potrivit rezultatelor studiului, un grup care, pe lângă reabilitarea tradițională, a primit în mod regulat infuzii pe bază de plante, a înregistrat un succes semnificativ și rapid în comparație cu un grup care a luat numai medicamente clasice și a fost implicat în fizioterapie.

Conform rezultatelor studiului, majoritatea pacienților au observat următoarele modificări:

 • Normalizarea tensiunii arteriale.
 • Reducerea sentimentelor de anxietate și stres.
 • Îmbunătățirea funcției inimii și a vaselor de sânge.
 • Reducerea altor riscuri care duc la infarct și accident vascular cerebral.
 • Îmbunătățirea stării generale.
 • Absența efectelor secundare în tratament.

- Dr. Costescu, spuneți-ne cum să ne îngrijim corect inima și vasele de sânge pentru a evita problemele grave?

- Îmbunătățirea funcției sistemului cardiovascular nu este la fel de dificilă cum pare. Reduceți consumul de alimente grase și prăjite (cârnați, ouă amestecate, cartofi prăjiți, prăjituri de magazin, fast-food) pentru a preveni formarea colesterolului pe pereții vaselor de sânge.

Asigurați-vă că sunteți suficient de activ în timpul zilei. Practicarea sportului este sănătoasă, dar dacă există contraindicații, este mai bine să găsiți o altă metodă. Dar terapia fizică sau chiar puțin antrenament în timpul zilei vă vor aduce beneficii vaselor de sânge.

- Cât costă CardioActive și de unde să-l cumpăr?

- Din păcate, nu mulți își pot permite să cumpere medicamente scumpe. Din fericire, prețul pentru CardioActive este accesibil pentru toată lumea. În plus, pe site este valabilă promoția: 50% reducere!

Pentru a comanda CardioActive aveți nevoie să:

 • Completați formularul oficial de comandă de mai jos
 • Așteptați până când managerul vă sună pentru detalii
 • Primiți comanda dvs. prin serviciul de curierat și plătiți marfa numai după primirea coletului

Pentru un tratament eficient al sistemului circulator și vascular, vă recomandăm să nu uitați de alimentația sănătoasă și de activitatea fizică moderată, precum și să repetați tratamentul CardioActive o dată la fiecare 1-2 ani. Un sfat util, în special pentru persoanele în vârstă. Ajută la întărirea sănătății și la încetinirea proceselor de îmbătrânire. Vasele curate sunt cheia sănătății și longevității!

Dr. Costescu vă mulțumesc foarte mult pentru informațiile importante furnizate. Acesta îi va ajuta pe pacienți să își mențină sănătatea și bunăstarea pentru o lungă perioadă de timp.

ACTUALIZARE DE LA Important! Datorită numărului mare de solicitări, trebuie să limităm durata acestei campanii! Oferta va fi valabilă până la inclusiv!
Toate produsele noastre respectă principalele standarde europene de calitate și sunt verificate cu atenție înainte de expediere. Din motive de siguranță, toate pachetele sunt dezinfectate și abia atunci sunt trimise destinatarului. Toate manipulările cu produse se efectuează în costume speciale de protecție. Respectăm toate cerințele Ministerului Sănătății.

Formular de cerere oficial

N. 29 982 din 30.000 din
Comandați CardioActive la un preț promoțional 39.0€
Pentru a primi „CardioActive”, scrieți-vă numele și numărul de telefon în câmpurile de mai jos și faceți clic pe butonul „Trimite cererea”
Recepția cererilor se încheie
*Datele dvs. sunt trimise direct producătorului. Nimeni altcineva nu va avea acces la ele.
Comentarii:

Raluca:

Vă mulțumim pentru acest articol interesant. Am comandat CardioActive.

Florin:

Cu câțiva ani în urmă am fost diagnosticat cu hipertensiune. Medicul mi-a prescris un medicament puternic cu efecte secundare. Apoi am decis să apelez la medicina pe bază de plante. Specialistul mi-a sfătuit să nu renunț la medicament, ci să încerc să-i sporeasc efectul acestuia și să minimizez efectele secundare folosind CardioActive. Curând m-am simțit mult mai bine. Oboseala a scăzut, anxietatea a dispărut, ficatul funcționează normal. Sunt foarte mulțumit de acest produs.

Alex:

Am început să iau CardioActive acum o lună și acum mă simt sănătos și puternic.

Claudia:

Mulțumesc, am făcut comanda cu reducere! Prietena mea mi-a recomandat foarte mult acest produs!

Marius:

Am trecut recent diferite teste care au arătat că sistemul meu cardiovascular are mari probleme. Asta e cauza migrenei mele. Am comandat CardioActive la sfatul medicului meu. Acest produs este acum prescris tuturor pentru profilaxie și tratament.

Elena:

Am o ereditate proastă - mătușa mea a avut un accident vascular cerebral cu consecințe grave. Și am decis să încep profilaxia la 28 de ani. Timp de un an, am folosit CardioActive ca adjuvant pentru tratamentul sistemului cardiovascular și mă simt minunat!

Valentina:

Am 61 de ani. Am început să-mi fac griji cu privire la sănătatea vaselor mele acum 5 ani și de atunci, o dată pe an, beau un curs CardioActive. De atunci, rareori mă îmbolnăvesc, tensiunea nu crește. Sunt foarte mulțumită!

Ramona:

Locuiesc într-o metropolă, înconjurată de diverse gadgeturi. Vreau să iau acest produs pentru prevenire.

Bianca:

Am urmărit o emisiune cu acest produs. Fitoterapeuții i-au lăsat o mulțime de recenzii pozitive. Vreau să-i cumpăr mamei.

Marius:

Bunica are deja 102 ani. Din când în când bea infuzii din plante pentru a vindeca organismul. Nu am crezut niciodată în puterea ierburilor, dar datorită articolului dvs. m-am răzgândit. Voi comanda CardioActive deoarece nu am nici posibilitate și nici dorință de a colecta toate ierburile care sunt în compoziție personal.

Nicoleta:

Pe site-ul furnizorului veți găsi toate informațiile necesare despre CardioActive Citiți despre produs, este foarte bun. Și compoziția este 100% naturală! Cu siguranță nu vă veți dăuna sănătății, ci dimpotrivă, va fi doar mai bine. Recomand

Cristi:

Mulțumesc, cu siguranță voi încerca.

Ştefan:

Am 72 de ani și am început să iau CardioActive acum 3 ani. Mă simt mult mai bine. Un produs natural bun!

Ioana:

Mama mea a lucrat mult timp la calculator și a suferit toată viața din cauza problemelor cu vasele de sânge. Îmi pare rău că nu au existat astfel de produse la acel moment ...


Comandați CardioActive cu 50% reducere