CardioActive - picături pentru tratamentul hipertensiunii

Diagnosticul de „hipertensiv” se pune la persoanele care suferă de hipertensiune arterială persistentă (presiune 140/90 și mai mare). Dacă ignorați primele simptome ale bolii, atunci în timp aceasta va afecta negativ funcționarea organelor interne și calitatea vieții în general. Astăzi, pot normaliza rapid și ușor tensiunea arterială crescută picăturile de plante CardioActive. Acest nou produs în domeniul bolilor cardiovasculare elimină eficient hipertensiunea în doar 4 săptămâni.

CardioActive - remediu 100% natural pe bază de plante: extracte de păducel, leonurus, hamei, coada-calului, sunătoare și flori de tei. În prezent, aceste picături sunt meritate considerate cel mai eficient produs pentru normalizarea tensiunii arteriale. Poate fi folosit de bărbați și femei de orice vârstă fără teamă pentru sănătatea lor. CardioActive a arătat rezultate excelente în tratamentul hipertensiunii și prevenirea bolilor cardiovasculare. Administrarea altor produse suplimentare nu este necesară în acest caz.

Forma convenabilă CardioActive sub formă de picături asigură o mai bună absorbție a produsului de către organism (comparativ cu tabletele și capsulele). Conținutul unei sticle este de 20 ml. Se agită, apoi se diluează 15-20 de picături în 50 ml de apă și se ia de două ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese. Durata administrării este de 1 lună. Datorită cursului lung de administrare, substanțele active ale picăturilor se acumulează în organism și oferă un efect prelungit.

Cum funcționează CardioActive

Acțiunea picăturilor se bazează pe un sistem inovator în 4 faze pentru curățarea întregului sistem circulator și întărirea vaselor de sânge. Proprietățile medicinale ale produsului au fost confirmate de numeroase studii clinice.

 • În doar 30 de zile CardioActive:
 • 1. Elimină colesterolul și alt „gunoi” din vasele de sânge:
 • dizolvă plăcile aterosclerotice, cheagurile de sânge și sărurile de calciu. Crește lumenul vaselor de sânge până la 99,71% din normă și restabilește circulația sângelui.
 • 2. Elimină vasospasmul:
 • calmează și relaxează vasele de sânge, îmbunătățește fluxul sanguin. Dispare tinitus, amețeli, edeme, îmbunătățește acuitatea vizuală și claritatea gândirii. Greutatea și metabolismul lipidic sunt normalizate.
 • 3. Normalizează ritmul cardiac:
 • cheagurile de sânge și trombele din vasele de sânge se dizolvă, sângele se diluează și devine mai curat, anevrismele mici dispar. Ca urmare, ritmul cardiac se normalizează, iar amenințarea unui atac de cord dispare.
 • 4. Crește rezistența și elasticitatea pereților vaselor de sânge:
 • previne formarea de noi plăci aterosclerotice, reducând astfel riscul de accident vascular cerebral.

Înainte de lansarea în vânzare, produsul a fost testat temeinic. Focus grupul a inclus 300 de persoane cu hipertensiune. Timp de patru săptămâni, subiecții au luat picături CardioActive zilnic dimineața și seara, cu o jumătate de oră înainte de mese. Testele au arătat următoarele rezultate:

 • Normalizarea tensiunii arteriale: la 99% dintre subiecți.
 • Normalizarea ritmului cardiac: 97% dintre subiecți
 • Curățarea completă a vaselor de sânge de colesterol: 99% dintre subiecți
 • Îmbunătățirea bunăstării generale: la 100% dintre subiecți
 • Fără reacții adverse: 100% dintre subiecți.

Este important ca CardioActive să aibă un efect benefic asupra organismului pacienților de la prima recepție în orice stadiu al hipertensiunii. Efectul rapid și fără efecte secundare sunt principalele avantaje ale produsului! Iată de ce toți cardiologii din Europa recomandă aceste picături pentru normalizarea sigură a tensiunii arteriale crescute.

Combinație unică de extracte de plante

CardioActive conține doar ingrediente naturale. Interacționând unul cu celălalt, extracte vegetale din picături aduc un beneficiu maxim organismului și stabilizează rapid tensiunea arterială:

 • Extract de fructe de păducel restabilește elasticitatea vaselor de sânge și a capilarelor, îndepărtează plăcile de colesterol de pe pereții arterelor și îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesuturilor și a inimii.

 • Extract de leonurus cardiaca ameliorează vasospasmul, îmbunătățește echilibrul hormonal și starea de spirit, normalizează somnul.

 • Extract de fructe de hamei diluează sângele, elimină anevrismele mici și normalizează ritmul cardiac. Împiedică dezvoltarea atacului de cord, a accidentului vascular cerebral și a altor boli cardiovasculare.

 • Extracte de sunătoare și flori de tei întăresc pereții vaselor de sânge, eliminând toate micro-leziunile din ele.

 • Extract de coada calului conține flavonoizi utili care au un efect benefic asupra vaselor de sânge. Normalizează echilibrul apă-sare, are efect antioxidant.

Picăturile CardioActive sunt o modalitate eficientă și rentabilă de stabilizare a tensiunii arteriale. După ce ați luat un curs de produs timp de 4 săptămâni, puteți uita de hipertensiunea arterială pentru totdeauna.

Administraţi picăturile de sinestătător acasă

Instrucțiuni pentru administrarea picăturilor CardioActive simplu și clar pentru toată lumea. Nu trebuie să setaţi reamintire pe telefon pentru a bea produsul la fiecare câteva ore (ca și în cazul altor medicamente pentru tensiunea arterială). Picăturile trebuie administrate numai de două ori pe zi-dimineața și seara, înainte de mese.

Standard zilnic: de două ori pe zi (înainte de micul dejun și înainte de cină) diluați 15-20 picături de Cardioactive în 50 ml apă și beți.

Efect: veți observa primele îmbunătățiri ale sănătății dvs. chiar a doua zi, iar după 4 săptămâni (la sfârșitul cursului) vă veți simți ca o persoană complet sănătoasă-fără tinitus, dureri de cap și probleme de tensiune arterială.

Efectul pozitiv apare deja în primele zile de la administrarea CardioActive. Starea generală de sănătate și starea sistemului cardiovascular se îmbunătățește semnificativ cu fiecare zi de tratament. Formula 100% naturală a picăturilor și absența efectelor secundare vă permite să administrați produsul acasă, urmând strict instrucțiunile.

Începând cu curățarea vaselor de sânge,

Cardioactive

pas cu pas, începe o reacție în lanț a proceselor regenerative din organismul dvs.. Datorită acestui fapt, veți observa în curând că:

 • va treziţi şi adormiţi uşor
 • a apărut mai multă energie în corp
 • aţi devenit mai calmi și mai relaxați
 • starea de spirit s-a îmbunătățit
 • nu vă mai deranjează creșterile de tensiune, aritmiile și colesterolul ridicat

Cât costă Cardioactive și de unde să cumpărați aceste picături?

Vă recomandăm să comandați produsul Cardio Active original numai de la un furnizor oficial. În Romania, picăturile pot fi achiziționate numai într-un singur magazin online la cel mai bun preț cu o garanție de înaltă calitate și siguranță a produsului.

În farmacie, CardioActive nu este vândut, deoarece un contract cu organizațiile farmaceutice ar crește costul produsului de mai multe ori și l-ar face mai puțin accesibil pentru locuitorii țării noastre. Producătorul a considerat că marja comercială pe picături este inacceptabilă, deoarece produsul este vital pentru un număr mare de oameni. Vânzarea online a făcut posibilă menținerea unui preț accesibil pentru CardioActive pentru toți cei care suferă de hipertensiune arterială și încearcă să scape de ea cât mai curând posibil.

Pentru a comanda CardioActive:

 • trebuie doar să completați formularul de cerere special de pe site
 • așteptați un apel de la un specialist pentru a conveni asupra unui timp de livrare convenabil. În plus, un angajat calificat vă va răspunde la toate întrebările și va selecta un plan individual de tratament pentru dvs.

Întrebări frecvente despre produs

În ce fel diferă picăturile CardioActive de alte produse pentru hipertensiune?

În primul rând, produsul este 100% natural. În al doilea rând, CardioActive are un efect complex asupra întregului organism și elimină nu numai simptomele hipertensiunii arteriale, ci și cauza bolii. Datorită picăturilor, tensiunea revine rapid la normal, fără efecte secundare.

Care sunt principalele proprietăți ale produsului?

Cardioactive întărește vasele de sânge și îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesuturilor și a inimii, normalizează tensiunea arterială. Previne dezvoltarea bolilor cardiovasculare: infarct miocardic, angină, aritmie, ateroscleroză etc.

Unde este fabricat CardioActive?

Produsul este fabricat în Europa în conformitate cu toate standardele de producție, cu control de calitate 100%.

Site-ul oficial al furnizorului din România singurul loc unde pot comanda CardioActive?

Da, magazinul oficial online este o modalitate sigură de a comanda un produs original, de calitate, cu eficacitate dovedită și la cel mai bun preț.

Cât timp ar trebui să beți picăturile?

Pentru a obține cel mai bun rezultat, CardioActive trebuie luat în timpul cursului - 30 de zile sau mai mult, în funcție de parametrii individuali ai organismului și de severitatea bolii. Durata optimă de administrare a produsului este selectată de un specialist în timpul consultației online.

Cardioactivul conține substanțe chimice?

Formula produsului este 100% naturală. Picăturile conțin exclusiv componente naturale de plante: extracte de păducel, leonurus, hamei, coada calului, sunătoare și flori de tei.

Produsul este permis spre vânzare?

Da, picăturile CardioActive au trecut toate studiile clinice necesare și s-a confirmat că sunt extrem de eficiente și nu au efecte secundare. Produsul este înregistrat în UE și are toate certificatele de calitate și siguranță.

318 RON
159 RON

Formular oficial de comandă

N. 29982 di 30 000 ad
Comandați CardioActive la un preț redus 159 RON
Pentru a primi CardioActive, introduceți numele și numărul de telefon de contact în câmpurile de mai jos și faceți clic pe butonul „Comandă”.
Oferta specială expiră
* Datele dvs. sunt trimise direct producătorului. Nimeni în afară de el nu va avea acces.

Opiniile medicilor și experților

Pavel Virgil, cardiolog

În calitate de cardiolog șef al centrului nostru medical, trebuie să monitorizez piața produselor pentru tratamentul și prevenirea bolilor cardiovasculare. Picăturile CardioActive nu fac excepție şi acest produs merită cea mai mare atenție a cardiologilor din întreaga lume. Medicii din România recomandă activ acest produs pacienților lor hipertensivi. Și arată rezultate excelente în tratamentul hipertensiunii arteriale în orice stadiu deja în primele zile de administrare a acesteia!

Carabuş Lavinia, cardiolog

Toți pacienții cărora le-am recomandat picăturile CardioActive au prezentat o dinamică rapidă pozitivă. Examinările arată îmbunătățiri semnificative în funcționarea sistemului cardiovascular după 3-4 săptămâni. Astfel, este sigur să spunem că în prezent CardioActive este cel mai eficient remediu pentru prevenirea și profilaxia bolilor precum ischemia, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral etc.

Feedback de la cumpărătorii CardioActive

Marius, 63 ani:

Medicul meu a lăudat acest produs atât de mult încât am decis să-l comand imediat. După câteva zile de la administrarea Cardioactive, m-am simțit mai energic, tinitusul și petele întunecate din fața ochilor mi-au dispărut. M-am simțit mai calm și există o explicație pentru acest lucru - presiunea a revenit la normal. Pentru prima dată în ultimii 5-7 ani, nu mai trebuie să beau o mână de pastile, ci doar să beau aceste picături dimineața și seara, și gata! Este minunat. Sper că după un curs de tratament voi uita de hipertensiune pentru totdeauna.

Florica, 55 ani:

Mi-am dat demisia din cauza problemelor de sănătate. Atacurile de hipertensiune arterială au fost atât de frecvente încât sunam la ambulanță aproape în fiecare seară. Mi-a fost teamă că aș putea muri brusc, pentru că medicii nu reuşesc permanent să vină la timp.... Din fericire, cardiologul meu mi-a dat un curs CardioActive El a spus că este un produs natural și sigur care începe să funcționeze după prima utilizare. Și așa s-a întâmplat! Presiunea a revenit la normal în prima jumătate de oră și am simțit imediat o ușurare. Continui să beau picăturile și nu am chemat o ambulanță de 2 săptămâni deja, pentru că mă simt bine. Vă mulțumim pentru acest produs minunat!

Valeria, 41 ani:

Am încercat aproape fiecare produs de hipertensiune de pe piață, dar niciunul nu a fost la fel de eficient ca CardioActive! Aceste picături m-au ajutat să mă simt din nou sănătoasă - fără creșteri constante de tensiune, dureri de cap și greață. Recomand acest produs oricui suferă de hipertensiune. Cu siguranță va ajuta!